L'Associació Catalana de la Síndrome de Williams busca millorar les oportunitats en l'educació, investigació, en el món laboral i d'habitatge per aquelles persones afectades per la síndrome o amb condicions similars. L'associació busca desenvolupar projectes individualment o col·laborant amb altres organitzacions

 

L'ACSW creada a finals del 2009, és una entitat sense ànim de lucre, formada per uns pares motivats a establir vincles amb altres famílies i d'aquesta manera treballar voluntàriament en tasques per la normalització de la discapacitat dins de l'àmbit educatiu, laboral, social i de lleure.

 

L'Alexandra en la tele

L’Associació Catalana de Musicoteràpia amb Ana Novella i l’Alexandra juntament amb l’Àrea de musicoteràpia del CEM María Grever varem ser convidats al programa Parlem-ne amb Ariadna Comas per parlar sobre musicoteràpia i Síndromede Williams, al final de l’entrevista l’Alexandra va improvisar sobre uns acords a la guitarra una lletra que demostrava que estava molt contenta.

 

 

La ACSW en el Auditori

 

 

El diumenge 19/10/2014 a l’acte de clausura del V Congrés Nacional d’Músicoterapia celebrat a la sala 3 de l’Auditori de Barcelona, l’Associació Catalana Síndrome de Williams, el Mestre Salvador Brotons, Coetus, Cordes del Món, Jordi Paulí, Miranda Fernández, Roberto Castillo, Claudia Múrcia, Robert Jurgen van Win i alumnes del CEM María Grever van dur a terme el Concert de Cloenda.

 

leer todo

 
 

Area de Musicoterapia del CEM

Col.labora Amb Nosaltres

 

 

Col.labora amb l’Associació Catalana Síndrome de Williams    Si vols col.laborar pots fer-te soci/a  o si ho prefereixes, pots realitzar una aportació econòmica.   També pots organitzar actes per promoure i difondre l'Associació, i / o recaptar fons.  

 

  Leer más 

Documental

Basado en imágenes tomadas  en el concierto “El Millor Regal la Música"

y con el reportaje a la presidenta de la ACSW

y a ladirectora del Institut Catalá de Musicoterapia,

hemos realizado este documental también llamado

 “El Millor Regal la Música".

 

http://www.youtube.com/watch?v=hoGad-jfjQ8 

Antonio en "El Periódico"

Nuestro gran amigo Antonio Carmona nos cuenta sus vivencias en una entrevista que le hizo GEMMA TRAMULLAS para "El Peródico".

 

 

 

 

   leer todo