ACTIVITATS

Trobada de famílies de l'ACSW a Mas Colell


Aquest cop l'ACSW va organitzar un cap de setmana per les famílies associades a El Colell, un total d'onze famílies van participar de la trobada els dies 1 i 2 d'octubre. La casa està situada al santuari de Santa Maria del Colell, molt aprop de l'estany de Banyoles, està envoltada de bosc i es respira tranquilitat. Algunes de les famílies van arribar divendres per la tarda i la majoria van anar arribant abans del dinar de dissabte. La casa de colònies va posar a la nostra disposició dos monitors que van tenir els nens i nenes entretinguts algunes estones per tal de que els pares podessin fer-la petar una estona i compartir les nostres aventures amb el món de la discapacitat. Dissabte a la tarda els van preparar un taller d'indis i desprès de berenar els més petits van poder pujar a un inflable i els altres van conduir un quad en un circuit tancat, que per cert a la Mariona li va encantar!.

 

Ja per la nit les famílies vam trobar-nos per sopar en el restaurant de la casa  i desprès vam anar a ballar tots a la súper disco El Colell. els nens s'ho van passar súper bé ballant les cançons més actuals, a la Mariona la monitora li va pintar el braç amb un rotulador fluorescent i ella tan contenta... Diumenge al matí, el dia era clar i feia una temperatura molt agradable, uns quants pares vam decidir anar a fer un tomb pels voltants on vam descobrir un poble petit amb un paisatge fabulós mentre els fills pujaven en ponis, jugaven a futbol...al migdia feia tant de calor que vam aprofitar per jugar una mica a la piscina d'aigua dolça. Tot un plaer!

Al final tothom se'n va anar amb ganes de repetir l'experiència. Gracies Miquel i equip per la feina realitzada i a totes les famílies que van participar, fins un altre!